sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pekonicaesarsalaatti & Kanapihvit

Tääkin ohje löyty pirkka lehdestä, oli tosi maukas salaatti. Suosittelen! Salaatin kanssa tarjoilin kanapihvejä ! maistui todella hyvälle kun ite marinoin ja annoin maustua pari tuntia ennen paistamista!






1 pkt pekonia
2 tomaattia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2-3 kananmunaa
1 ruukku jäävuorisalaattia
1 dl caesarsalaattikastiketta
20 g juustolastuja
ruohosipulia hienonnettuna
leipää


Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Halkaise tomaatit. Nosta puolikkaat halkaisupinta ylöspäin pellille pekoneiden viereen. Mausta suolalla ja mustapippurilla, Siirrä pelti kylmään uuniin ja säädä lämpötila 225 asteeseen. Paista kunnes pekonit ovat rapeita noin 20 minuuttia. Nosta pekonit hetkeksi talouspaperin päälle jotta ylimäräinen rasva valuu pois. Keitä kananmunat koviksi 7-8 minuuttia, jäähdytä ja lohko munat. Revi pesty ja kuivattu salaatti kulhoon, kääntele joukkoon kastike. Murustele tai paloittele pekonit salaatin päälle. Lisää munat, tomaatit ja juustolastut. Ripottele päälle ruohosipulia. Paahda leivät paistinpannulla, uunissa tai paahtimessa, tarjoile salaatin kanssa.







8 broilerin rintafileepihviä
Suolaa
Pippuria
Jauhettua paprikaa
Hunajaa
Valkosipulia

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna marinoitua jääkapissa pari tuntia ennen paistamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti