maanantai 21. lokakuuta 2013

Porkkanamuffinssit / Morotscupcakes

Viime viikolla olin lapsenvahtina joten päätettiin villen kanssa tehä porkkana muffinsseja :) Tuli aika hauskan näkösiä ja maku oli kans todella hyvä ;)




Ville koristeli (:





2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
½ tl suolaa
½ rkl kanelia
100 g sulatetua margariinia
2, 75 dl raastettua porkkanaa

1. Vatkaa sokeri ja kananmunat kuohkeaksi.
2. Sokoita vehnäjauho, sooda, suola ja kaneli keskenään ja lisää kananmunaseokseen.
3. Lisää porkkanaraaste.
4. Lisää sulatettu voi.
5. Asettele muffinssivuoat muffinssipellille ja täytä vuoat noin 3/4

200 astetta noin 15 minuuttia


Kuorrute:

200 g philadelphia tuorejuustoa
75 g pehmeää margariinia
1 purkki rahkaa (250 g)
2 tl vaniljasokeria
2 dl tomusokeria

6. Sekoita kaikki keskenään sähkövatkaimella.
7. Levitä kuorrute kakun päälle kun kakku on jäähtynyt.
8. Koristele!


2 ägg
1 ½ dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk soda
½ tsk salt
½ msk kanel
100 g smält margarin
2,75 dl rivna morötter

1. Ägg och socker vispas poröst.
2. Blanda alla torra ingredienser fört i smetet sen margarinet och sen rivna morötter.

200 grader, ca 15 minuter.

Glasyr:

200 g smältost
75 g margarin
1 burk kvarg
2 tsk vaniljsocker
2 dl florsocker


3. Allt röres ihop med elvisp.
4. Bred glasyren över cupcakes när de har svalnat.
5. Dekorera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti