sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pain au chocolat

Pain au chocolat on ranskalainen leivonnainen, helppo valmistaa ja todella herkullinen! Tästä voi keksiä useita eri versioita. Minun versiossani käytin täytteenä nutellaa, hasselpähkinärouhetta ja tummaasuklaata, lopputulos oli aivan ihana!

Pain au chocolat är en fransk baverk, lätt att tillverka och så mumsigt! Du kan hitta på flera olika versioner, i min version använde jag som fyllning nutella, krossade hasselnötter och mörkchoklad, resultatet var helt underbar!



Voitaikinaa
Nutellaa
Hasselpähkinärouhetta
Tummaa suklaata
Manteli lastuja
Kananmuna
Tomusokeria

Jaa voitaikina levy kahteen osaan. Levitä nutellaa voitaikinan päälle, jätä puoli levyä tyhjäksi. Ripottele hasselpähkinä rouhetta nutellan päälle ja laita vähän murskattua tummaa suklaata vielä päälle. Käännä taikinan tyhjä puoli kanneksi täytteelle niin että niistä tulee tuon muotoisia kuin kuvassa näkyy. Laita pellille ja voitele kananmunalla, ripottele manteli lastuja päälle. Laita 225 asteiseen uuniin ja paista noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja ripottele tomusokeria päälle.

Smördeg
Nutella
Krossade hasselnötter
Mörk choklad
Mandel
Ägg
Florsocker

Dela smördegsplattan i två delar. Bred nutella på halva smördegsplattan. Strö krossade hasselnötter på nutellan och lite krossad mörk choklad. Vänd tomma sidan över så att det blir som till en lock till chokladen (så att den blir likadan som på bilden). Lägg  på plåten och pensla med ägget och strö mandel över. Grädda i ugnen, 225 grader ca 15 minuter. Låt svalna och strö över lite florsocker.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti