Banoffee kakku:
Pohja:
300 g digestive keksejä
100 g voita (sulata voi)
Täyte:
1 purkki kondensoitua maitoa (keitä purkissa 2 tuntia)
3 dl kermaa
2 rkl vaniljasokeria
2 banaania
Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä kinuski pohjan päälle. |
Paloittele banaani ja laita ½ banaaneista pohjan päälle. |
Vatkaa kerma vaniljasokerin kanssa, laita puolet kermasta banaanien päälle. |
Laita loput bamaanit pohjan päälle. |
Levitä loput kermat päälle. |
Koristele kinuskilla. |
Banoffee-Paj
Botten:
300 g digestive kex
100 g smör (smält smöret)
Fyllning:
1 burk konderserad mjälk (koka 2 timmar)
3 dl vispgrädde
2 msk vaniljsocker
2 banan
Blanda ingredienser till bottnen. Tryck ut på bottnen och kanterna. Bred kinuskin på bottnen. |
Skära bananen och lägg ½ på kinuskin. |
Vispa grädden med vaniljsocker och bred ½ på bottnen. |
Lägg resten av bananerna på grädden. |
Bred resten av grädden. |
Dekorera med kinuski :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti