Mansikka-Juustokakku. |
Pohja:
12 digestivekeksejä
75 g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
350 g mansikoita
3 dl kermaa
1 ½ dl sokeria
200 g mansikoita
200 g philadelphia-juustoa
1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään. Laita seos iropohjavuoan pohjalle ja tasoita.
3. Soseuta 350 g mansikoita ja paloittele 200 g mansikoita.
4. Vatkaa kerma.
5. Sekoita mansikkapalat sokerin kanssa.
6. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen.
7. Lisää liivatteet mansikkasoseeseen.
8. Lisää philadelphia-juusto ja mansikkasose kermaan, viimeiseksi mansikkapalat.
Koristele valkosuklaalla ja mansikoilla :) Enjoy ;)
Jordgubbs cheesecake:
Botten:
12 st digestivekex
75 g smör
Fyllning:
4 gelatinblad
350 g jordgubbar
3 dl vispgrädde
1 ½ dl strösocker
200 g jordgubbar
200 g philadelphiaost
1. Lägg gelatinbladen blötas i kallt vatten.
2. Krossa digestivekexen och och smält smöret. Blanda och tryck ut i form med löstagbar kant.
3. Krossa 350 g jordgubbar med stavmixer, och skär 200 g jordgubbar i små bitar och blanda med socker.
4. Smält gelatinbladen i kokande vatten, tillsätt i smeten.
5. Tillsätt philadelphiaost och jordgubbspuré i fyllningen, tillsist jorgubbs bitar!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti