tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mansikka-Juustokakku / Jordgubbs cheesecake

Tänään tuli tehtyä tommonen mansikka-juustokakku, koska mun kummitäti täyttää tänään 40 v nii pyydettiin sit väsäämään jotain sen yllätyssynttäreitä varten :) Tässä on tää resepti jos kiinnostaa ;) Mut hyvää kesää kaikille :)!

Mansikka-Juustokakku.


Pohja:

12 digestivekeksejä
75 g voita

Täyte:

4 liivatelehteä
350 g mansikoita
3 dl kermaa
1 ½ dl sokeria
200 g mansikoita
200 g philadelphia-juustoa

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään. Laita seos iropohjavuoan pohjalle ja tasoita.
3. Soseuta 350 g mansikoita ja paloittele 200 g mansikoita.
4. Vatkaa kerma.
5. Sekoita mansikkapalat sokerin kanssa.
6. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen.
7. Lisää liivatteet mansikkasoseeseen.
8. Lisää philadelphia-juusto ja mansikkasose kermaan, viimeiseksi mansikkapalat.

Koristele valkosuklaalla ja mansikoilla :) Enjoy ;)




Jordgubbs cheesecake:


Botten:

12 st digestivekex
75 g smör

Fyllning:

4 gelatinblad
350 g jordgubbar
3 dl vispgrädde
1 ½ dl strösocker
200 g jordgubbar
200 g philadelphiaost

1. Lägg gelatinbladen blötas i kallt vatten.
2. Krossa digestivekexen och och smält smöret. Blanda och tryck ut i form med löstagbar kant.
3. Krossa 350 g jordgubbar med stavmixer, och skär 200 g jordgubbar i små bitar och blanda med socker.
4. Smält gelatinbladen i kokande vatten, tillsätt i smeten.
5. Tillsätt philadelphiaost och jordgubbspuré i fyllningen, tillsist jorgubbs bitar!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti