tiistai 30. heinäkuuta 2013

Dumle muffinssit ;)

Päätimpä sitten leipoa eilen ku oli ollu aivan liian pitkä tauko ;/....taino viikon tauko mutta kuitenki ;)
Dumle muffinsseja päätin Roosan kanssa eilen leipoa :) niistä tuli ihan hyviä ku reseptiä vähän sovelsin ^.^ Tässä olis sit tää resepti :) Hyvää tiistaita kaikille!



Uuniin menossa ---> ;)




Nyt pitää vaan odottaa et ne jäähtyy :)



Dumle muffinssit ;) / Dumle cupcakes !

3 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
1 tl vaniljsokeria
100 g voita
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
hiukkanen suolaa
1 sitruunan kuori ja mehu
1 pussi dumle-karkkeja

1. Laita uuni 175 asteeseen.
2. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri valkoiseksi ja kuohkeaksi.
3. Sulata voi, lisää maito voin joukkoon ja sekoita kananmunaseoksen joukkoon.
4. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään, lisää varovasti seokseen.
5. Sekoita joukkoon sitruunan kuori ja mehu.
6. Laita paperivuoat muffinssipellille ja täytä vuoat seoksella 2/3.
7. Laita jokaiseen muffinssiin pari dumlekarkkia.
8. Paista uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia.

Kuorrute:

60 g pehmeää voita
5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
100 g philadelphiatuorejuustoa
muutama tippa elintarvikeväriä

1. Sekoita voi, tomusokeri, vaniljasokeri, sitruunamehu ja philadelphiatuorejuusto kermaiseksi.
2. Levitä kuorrute muffinssien päälle ja koristele.



Dumle cupcakes:


3 ägg
2 ½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
skal och saft av 1 citron
1 påse dumlekola


1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten,
5. Blanda i rivet skal och saft av en citron.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Stick ner någla dumlekola i varje form och grädda i mitten av ugnen i cirka 12-15 minuter.


Cream cheese frosting:

60 g smör
5 dl florsocker
1 tsk vanijsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g philadelphiaost
Några droppar karamellfärg

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
2. Dela upp frostingen och färga den i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
3. Bred eller spritsa på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti