keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Sinihomejuusto dippi / Blåmögelost dip




Sinihomejuusto dippi:

á 200 g majoneesia
150 g créme fraicheä
170 g aurajuustoa
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl tuoretta persiljaa
pippuria myllystä

1. Riko Aurajuusto sähkövatkaimella, lisää majoneesi ja créme fraiche.
2. Lisää seokseen valkoviinietikka, sitruunamehu, hienonnettu persilja ja pippuri.
3. Anna olla jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.


Blåmögelost dip:

á 200g majonnäs
150 g créme fraiche
170 g Auraost
2 msk vitvinsvinäger
2 msk citronsaft
2 msk persilja
peppar

1. Söndra Auraostet med elvisp, blanda med majonnäs och créme fraiche.
2. Tillsätt vitvinsvinäger, citronsaften, fin hackad persilja och pepparet.
3. Låt stå i kylskåpet några timmar före serveringen så att dippen hinner smaksättas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti