sunnuntai 1. syyskuuta 2013
Vehnätortillaletut / Tortillaplättar
4 ½ dl vehnäjauhoja
3 rkl voita
½ tl suolaa
1 ½ dl kiehuvaa vettä
Sekoita jauhot ja suola, nypi voi joukkoon. Lisää kiehuva vesi, sekoita nopeasti niin että taikinasta tulee kiinteä pallo. Anna taikinan levähtää puoli tuntia. Jauhoita pöytä ja kaulitse pyöreiksi. Paista paistinpannulla n. 30 sekunttia. Elä käytä rasvaa paistamiseen.
4 ½ dl vetemjöl
3 msk smör
½ tsk salt
1 ½ dl kokande vatten
Blanda vetemjölet och salt nypa smören i det. Tillsätt kokande vatten så mycket som behövs att degen blir tille en boll. Låt degen vila 30 minuter. Mjöla bakningsborden och kavla degen till små plättar. Stek i en stekpanna ca 30 s. Använd ej smör till stekningen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti