After Eight Cheesecake. |
After Eight juustokakku:
Pohja:
250 g digestivekeksejä
100 g voita
Täyte:
5 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
400 g After Eight suklaata
2 rkl tomusokeria
Murskaa pohjan keksit sekoita voin kanssa, painele seos irtopohjaisen vuoan pohjalle. Vatkaa kerma, lisää tomusokeri ja tuorejuusto. Sulta noin 300 g After Eight suklaata ja rouhi 100 g. Lisää seokseen sulatettu ja rouhittu suklaa jätä vähän rouhittua suklaata jäljelle jotta voit koristella kakun :) Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli (; !
After Eight cheesecake:
Botten:
100 g smör
250g digestivekex
Fyllning:
200 g After Eight
5 dl vispgrädde
100 g förskost
1 msk florsocker
Garnering:
4-6 After Eight plattor
1. Smält smöret och rör ihop det med smulade kex. Tryck ut smuldegen i en pajform.
2. Smält ca. 150 g After Eight och grovhacka resten. Vispa grädden. Blanda ner färskost, både smält och hackad After Eight och florsocker i grädden. Bred ut fyllningen på bottnen.
3. Ställ tårtan i frysen i ett par timmar och ta fram den en stund innan servering. Garnera tårtan med grovhackade After Eight-plattor.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti