keskiviikko 14. elokuuta 2013

After Eight juustokakku / After Eight cheesecake


After Eight Cheesecake.



After Eight juustokakku:

Pohja:

250 g digestivekeksejä
100 g voita

Täyte:

5 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
400 g After Eight suklaata
2 rkl tomusokeria

Murskaa pohjan keksit sekoita voin kanssa, painele seos irtopohjaisen vuoan pohjalle. Vatkaa kerma, lisää tomusokeri ja tuorejuusto. Sulta noin 300 g After Eight suklaata ja rouhi 100 g. Lisää seokseen sulatettu ja rouhittu suklaa jätä vähän rouhittua suklaata jäljelle jotta voit koristella kakun :) Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli (; !


After Eight cheesecake:


Botten:

100 g smör
250g digestivekex

Fyllning:

200 g After Eight
5 dl vispgrädde
100 g förskost
1 msk florsocker

Garnering:

4-6 After Eight plattor

1. Smält smöret och rör ihop det med smulade kex. Tryck ut smuldegen i en pajform.

2. Smält ca. 150 g After Eight och grovhacka resten. Vispa grädden. Blanda ner färskost, både smält och hackad After Eight och florsocker i grädden. Bred ut fyllningen på bottnen.

3. Ställ tårtan i frysen i ett par timmar och ta fram den en stund innan servering. Garnera tårtan med grovhackade After  Eight-plattor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti