Valkosuklaa Cake Popsit:
500g kaurakeksejä
350 g täytettyjä kaurakeksejä
200 g philadelphiatuorejuustoa
350 g valkosuklaata
Kuorrutukseen: Valkosuklaata ja Tutti Frutti cruschia.
Murskaa keksit, sulata suklaa, sekoita kaikki keskenään ja pyörittele palloiksi. Pistä tikulla jokaiseen palloon reikä ja pursota suklaata ja työnnä tikku siihen (auttaa pysymään tikussa.) Anna jähmettyä jääkaapissa, sulata valkosuklaa kuorrutusta varten ja pyöritä tutti frutti crushissa :) !
Tummasuklaa Cake Popsit:
750g chocolate cookieseita
200 g philadelphiatuorejuustoa
300 g tummaaleivontasuklaata
Kuorrutukseen: Tummaasuklaata, sokeria & appelsiininkuorta.
Murskaa keksit, sulata suklaa, sekoita kaikki keskenään ja pyörittele palloiksi. Pistä tikulla jokaiseen palloon reikä ja pursota suklaata ja työnnä tikku siihen (auttaa pysymään tikussa.) Anna jähmettyä jääkaapissa, sulata tummasuklaa kuorrutusta varten, raasta appelsiininkuori ja lisää se sokeriin, pyöritä appelsiinisokerisssa.
Vitchoklad cake pops:
500 g havrekex
350 g havrekex med fyllning
200 g philadelphiaost
350 g vitchoklad
Garnera med: Vitchoklad och tuttifrutti crush
Hacka kexen, smält chokladen, blanda allt tillsammans och laga till bollar. Picka i varje boll en hål med en sticka och lägg lite smält choklad i varje hål och tryck stickan i hålet (hjälper att stickan hålls). Låt stelna i kylen, smält chokladen och dippa bollarna i den smälta chokladen strö över bollarna tuttifrutti chrush.
Mörkchoklad cake pops:
750 g chocolate cookies
200 g philadelphiaost
300 g mörkchoklad
Garnera med: mörkchoklad och apelsinsocker
apelsinsocker: socker och apelsinskal
Hacka kexen, smält chokladen, blanda allt tillsammans och laga till bollar. Picka i varje boll en hål med en sticka och lägg lite smält choklad i varje hål och tryck stickan i hålet (hjälper att stickan hålls). Låt stelna i kylen, smält chokladen och dippa bollarna i den smälta chokladen strö över bollarna apelsinsocker.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti